Produkter för smakade cudell lda (4)

Cébette

Cébette

Cébette är känd för sin smakrika smak, som passar både i somriga sallader och i goda varma rätter, och kännetecknas av en tydlig smak och doft. Cébette förväxlas ofta med vårlök, trots att det är en mycket annorlunda variant. Faktum är att denna växt särskiljer sig genom sin underutvecklade lök, som har fått en avlång form så att den nästan smälter samman med sin stjälk. Slutligen är den ätbar på våren, sommaren och hösten (från maj till oktober).
HUILA Colombia

HUILA Colombia

HUILA Colombia
Rengjorda bläckfiskrör - Cephalopodsortiment

Rengjorda bläckfiskrör - Cephalopodsortiment

1 påse bläckfiskrör, vitlök, lök, fyllning (kött eller fisk efter val), salt, peppar, persilja, tomatsås, olivolja, "aioli" och vitt vin. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskrör under vatten precis innan du förbereder dem. Fyll rören med den fyllning du valt och stäng änden av röret med en tandpetare. Fräs vitlök, lök och persilja. Tillsätt tomatsåsen och det vita vinet. Blanda i de fyllda rören och låt sjuda i 25 till 35 minuter på låg värme. Vid servering, blanda aiolin med såsen. Servera med pasta eller ris.
Panerade bläckfiskpommes - Kockens Tapas

Panerade bläckfiskpommes - Kockens Tapas

Lägg den frysta produkten i en generös mängd mycket het olja och fritera i 3-4 minuter. Servera varm. Användning av mikrovågsugn rekommenderas inte.